Over ons

BAS Trainingen
BAS Training

BAS (Bedrijfs Advies en Service) Training is opgericht op 1 januari 1997 te Maastricht.

Onze visie:

Organisaties zullen steeds meer aandacht besteden aan de professionele ontwikkeling van al hun medewerkers om hiermee een belangrijk onderscheidend vermogen te creëren. Dit zullen ze doen samen met professionele en ervaren partners die hun organisatie daarin begeleiden. Door de steeds veranderende situatie op de arbeidsmarkt is investeren in de talenten van de medewerkers een krachtige managementtool die medewerkers bind aan de organisatie. Dit versterkt tevens het positieve beeld dat men als werkgever wil uitstralen en waarmee men het vertrouwen in de medewerkers benadrukt.

Onze missie:

Onze missie is om uw organisatie, op basis van partnerschap op gelijkwaardig niveau, trainingen, opleiding en advies te bieden die nauw aansluiten bij uw ambitie om uw medewerkers blijvend te ontwikkelen tot professionals.

Op deze wijze laten we mensen met passie werken aan hun persoonlijke ontwikkeling die ze nodig hebben in het uitoefenen van hun dagelijkse beroep/functie. Dit biedt een stevig fundament voor resultaat. Een resultaat dat ten goede komt aan de opdrachtgever en het individu.

MVO:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Ook BAS Training neemt op meerdere vlakken de benodigde verantwoordelijkheid.

Op het gebied van duurzaamheid wordt gekeken naar het verminderen van het gebruik van grondstoffen door het inzetten van digitaal materiaal. Er wordt uitsluitend gerecycled papier gebruikt en de drukker is ISO 14001 gecertificeerd.

Door trainingen te organiseren op centraal bereikbare locaties vermindert men de verkeersbewegingen en daarmee de uitstoot van CO2.

Tevens wordt ieder jaar een deel van de winst geschonken aan goede doelen zoals o.a. de stichting Edukans.

resultaat
Succes

De trainingen

Met trainingen wilt u geen aangeleerd gedrag bewerkstelligen, maar wel een meetbare persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat een training nauw moet aansluiten op de dagelijkse praktijk en het huidige niveau van de deelnemer.

Maatwerk dus! Dat is wat BAS Training u biedt, met alle ruimte voor de individuele leerdoelstellingen van de deelnemer in de groep.

Door groepen klein te houden is dat realiseerbaar (maximaal 8 deelnemers).

Vanuit het ‘kennistransfer model’ worden trainingen geïntegreerd in uw organisatie waardoor het rendement wordt gewaarborgd.

Het kennistransfermodel omschrijft de acties die alle partijen nemen tijdens de verschillende fasen van het trainingstraject. Dit zorgt voor de juiste transfer van de ontwikkelde vaardigheden naar de eigen werkomgeving.

Zo creëert u een fundament voor resultaat.

trainingen
trainingen

De trainingsprogramma’s worden op drie gebieden gegeven, nl:

Commerciële Trainingen

Van een klantgesprek aan de telefoon tot aan het niveau van verkoopgesprekken met Key Accounts, alle facetten worden behandeld. Uiteraard afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw organisatie en het niveau van uw commerciële medewerkers. De keuze voor de onderwerpen worden samen bepaald.

Management Trainingen

Managen en leidinggeven zijn twee facetten die aan bod komen. Of u nu leidinggeeft aan een klein operationeel team of aan een groep middel managers, alle aspecten komen aan bod om uw effectiviteit te vergroten. Stijlen van leidinggeven, situationeel leidinggeven, etc.

Functiegerichte Trainingen

Dit omvat allerlei trainingen die vanuit meerdere functies van toepassing zijn, zoals presenteren, timemanagement, communicatieve vaardigheden, personal networking, etc.