Functiegerichte training

training
Trainingen

Timemanagement

Ondanks alle hulpmiddelen die de mens vandaag de dag ter hand staan, lopen velen nog steeds vast in de dagelijkse werkzaamheden. Werk is nooit helemaal af. Hoe ga je om met planning, zelfdiscipline en tijdsbeheersing. Hoe stel je prioriteiten en wat delegeer je naar wie? Deze training geeft daar direct toepasbare antwoorden op.

Presentatie Vaardigheden

Spreken voor een groep, het geven van een presentatie, beide zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hoe boei je een publiek, hoe maak je indruk en hangt men aan jouw lippen? Hoe kom je goed over? Deze training helpt je op weg naar een spetterende presentatie.

Netwerken

Personal Networking

Businessclubs, recepties, seminars en klantevents zijn gelegenheden waar u uw relaties kunt onderhouden en uitbreiden. Relaties zijn belangrijke schakels bij het uitoefenen van uw beroep, ze kunnen immers kennis en hulp bieden op gebieden waar u dat nodig heeft. Hoe pakt u dat aan op een effectieve manier en gebruikt men instrumenten zoals linkedIn ter ondersteuning. Inzichten en praktische tips zullen u ondersteunen.

Communicatie Vaardigheden

Niets zo eenvoudig als met elkaar communiceren, dat lijkt vanzelfsprekend maar is het niet. Dagelijks ervaren we de ongemakken van elkaar verkeerd begrijpen, aannames en andere drempels in de communicatie. Deze training legt een stevige basis voor een heldere communicatie.

Communicatie Vaardigheden voor Servicemedewerkers

Servicemedewerkers en/of servicetechnici zijn vaak degenen die zonder commercieel belang met klanten communiceren. Hoe kunnen ze dan toch de klant dusdanig adviseren dat het commerciële belang van de organisatie gewaarborgd is. En hoe kunnen ze de klant het gevoel geven dat ze klantgericht zijn? Deze training geeft daarvoor de tools die nodig zijn hierin.

Telefonische Vaardigheden/Klantgerichte Communicatie

Vriendelijk, duidelijk en servicegericht. Klantgericht dus. Die benadering verdient elke klant aan de telefoon. Of het nu gaat om het maken van een afspraak, terugbellen, doorverbinden, het doorgeven van informatie of het afhandelen van een klacht. Zulke praktijksituaties komen in deze training voor receptionistes, telefonistes en secretaressen aan de orde.

lichaamstaal

Non Verbale Communicatie

Het merendeel van onze communicatie verloopt via het non verbale kanaal. In deze training leert u niet alleen deze signalen bij de ander te herkennen en bij uzelf te beheersen, u leert ook hoe u deze signalen bij de ander kunt beïnvloeden.

Feedback geven en coachen

In de praktijk is het nodig om regelmatig feedback te geven, zodat de medewerker zich goed kan ontwikkelen. De manier waarop dit wordt gedaan is bepalend voor de motivatie van de medewerker. Ook het coachen van medewerkers zal dusdanig moeten gebeuren dat de medewerker ook bereid is zelf aan zijn ontwikkeling te werken. In de training leert u gebruik te maken van progressiegerichte feedback en oefent u met het coachen van medewerkers.

beurstraining

Beurstraining

Op een beurs gaat men heel anders te werk dan bij een klantbezoek. Hoe zorgt u ervoor dat u aandacht trekt en hoe achterhaalt u zo snel mogelijk de identiteit van de bezoeker. Wie is voor u interessant en wie niet? Hoe spreekt u de bezoekers aan? Hoe werkt u vanuit een heldere doelstelling naar resultaat. Al deze elementen komen aan de orde.

Meer weten? Neem nu contact op.